Waarom DataBright?

Wij hebben een ‘Full-stack’ approach voor onze services en bieden u een complete, reproduceerbare en betrouwbare eindoplossing.

Datawarehouse-modernisering

Elke organisatie die afhankelijk is van gegevens om zijn klanten beter van dienst te zijn, hun activiteiten te stroomlijnen en hun sector te leiden, zal profiteren van een modern data-warehouse.

  • Van het monitoren van eindgebruikersgedrag en bedrijfsprocessen tot het analyseren van het klantensentiment, de modernste cloud datawarehouse-technologie kan de bedrijfsactiviteiten van een bedrijf aanzienlijk verbeteren.
  • Naast het controleren van historische gegevens, kan het gebruik van interne, externe en externe gegevens bedrijven helpen om trends te herkennen en hierop in te spelen, waardoor hun industrie wordt verstoord voordat een onbekende of onvoorziene concurrent dit als eerste doet.

Analytics Consultancy

Analytics is gegroeid van de gestructureerde datasets uit de jaren 1970 opgeslagen in Oracle-databases tot de semi-gestructureerde data geproduceerd door interne, externe en meestal web-based externe data. Met een groot aantal data-savvy-experts in organisaties is er behoefte aan een nieuw type Business Intelligence waarmee deze gebruikers toegang hebben tot gegevens en vragen kunnen beantwoorden.

  • Het beantwoorden van vragen gaat niet over het leren van nieuwe programmeertalen, maar over het stellen van de juiste vragen en het gemakkelijk kunnen vinden van de antwoorden. Het transformeren van de bedrijfstaal in een modelleringslaag biedt eenvoudige vragen, die consistente en nauwkeurige resultaten opleveren.
  • Als u eenmaal het antwoord heeft waarnaar u op zoek bent, zou het delen ervan eenvoudig moeten zijn door het juiste type visualisaties te gebruiken. Zakelijke gebruikers en klanten toegang geven tot gegevens via internet zonder zware software te installeren.

AI / ML-versnelling

AI is overal. Het zit in onze telefoons, auto’s, winkelervaringen, romantische matchmaking, ziekenhuizen, banken en alle media. Bedrijven die geen manier hebben gevonden om AI in hun kernproductaanbod te implementeren, riskeren de kans dat ze beter presteren dan hun concurrenten.

  • Het moderniseren van uw datawarehouse en het implementeren van een business intelligence-oplossing bovenop, is slechts het metaforische topje van de ijsberg. De echte waarde ligt in het gebruik van de gegevens die u verzamelt en opslaat, om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen of om bestaande te verbeteren.
  • Het toepassen van AI en ML gaat niet over het vervangen van mensen, maar over het automatiseren van processen die repetitief zijn en die precisie vereisen, terwijl ze tegelijkertijd mensen vrijmaken om zich te concentreren op taken waar ze beter in zijn.

Ready to make the most of your data?